Kalastaminen

Kalastaminen Syötteellä ja kalastusluvat

Meiltä saat kalastusluvat Kelosyötteen Kovalammille, läheiselle tammukkapurolle sekä Pärjänjoelle. Syöttiin saattaa tarttua monenlaista saalista: kirjolohta, tammukkaa, siikaa, mateita, haukia ja ahvenia. Tutustu Kovalammen kalastusesitteeseen ja tulosta se vaikka mukaasi.

 

Kalastuslupa tarvitaan kaikkeen kalastamiseen lukuun ottamatta onkimista ja pilkkimistä, jotka ovat jokamiehenoikeuksia. Valtion kalastusluvan saat osoitteesta: Valtion kalastushoitomaksut  Kovalampi on urheilukalastusvesi, johon kalastuskunta istuttaa kesäisin kirjolohta. Siitä johtuen paikallinen kalastuslupa vaaditaan aina, myös onkimiseen ja pilkkimiseen.

 

Kovalammin kalastusluvat ja hinnat: Kesä 2020:  15 €/ vrk (kiintiö 3 lohta), 50 €/ viikko (kiintiö 3 lohta/ vrk). Alle 16-vuotiaille -50% alennus. Perhelupa on kaksi kertaa luvan hinta ja sisältää 2 aikuista sekä alle 14-vuotiaat lapset, jotka saavat kalastaa vanhenpiensa mukana samaan saaliskiintiöön, joka on kaksinkerteinen (6 lohta). Pilkkilupa on 5 €/ vrk. Kalastusluvat myydään vain käteisellä.

 

Hintoihin lisätään kirjoituspalkkio 2 €. Aten mökit on maksanut pilkkiluvan vuokralaistensa puolesta.

 

Kesäisin Aten mökkien mökkivuokraan sisältyy veneen käyttö-oikeus.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

kuvia.hyvia-037
kuvia.hyvia-027 (1)

Ota yhteyttä

Aten Mökit Oy
Kelosyötteentie 9
93280 Syöte

040 7654 202
aten.mokit@gmail.com

Puh. 040 7654 202

aten-mokit-logo-taustalla
kelosyote_logo