Kalastaminen

Kalastaminen Syötteellä ja kalastusluvat

Meiltä saat kalastusluvat Kelosyötteen Kovalammille, läheiselle tammukkapurolle sekä Pärjänjoelle. Syöttiin saattaa tarttua monenlaista saalista: kirjolohta, tammukkaa, siikaa, mateita, haukia ja ahvenia. 

Kalastuslupa tarvitaan kaikkeen kalastamiseen lukuun ottamatta onkimista ja pilkkimistä, jotka ovat jokamiehenoikeuksia. Valtion kalastusluvan saat osoitteesta: Valtion kalastushoitomaksut  

 

Kovalampi on urheilukalastusvesi, johon kalastuskunta istuttaa kesäisin kirjolohta. Siitä johtuen paikallinen kalastuslupa vaaditaan aina, myös onkimiseen ja pilkkimiseen.

 

Kovalammin kalastusluvat ja hinnat: Kesä 2021:  15 €/ vrk (kiintiö 3 lohta), 50 €/ viikko (kiintiö 3 lohta/ vrk). Alle 16-vuotiaille -50% alennus. Perhelupa on kaksi kertaa luvan hinta ja sisältää 2 aikuista sekä alle 14-vuotiaat lapset, jotka saavat kalastaa vanhempiensa mukana samaan saaliskiintiöön, joka on kaksinkertainen (6 lohta). Kaudella 2021 ja 2022 pilkkilupaa ei tarvita. Kalastusluvat myydään vain käteisellä.

Hintoihin lisätään kirjoituspalkkio 2 €. 

UUTTA: Nyt kalastusluvat voi ostaa myös netissä osoitteessa www.kalakortti.com, jonka sivu vasemmassa reunassa on palkki, jossa yhdellä rivillä lukee "luvan valinta (haku)" Napsautetaan tätä ja sivulle ilmestyy hakusanakenttä. Hakukenttään kirjoitetaan Kovalampi. Sen jälkeen seurataan vain ohjeita.

Kesäisin Aten mökkien mökkivuokraan sisältyy veneen käyttö-oikeus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

kuvia.hyvia-037
kuvia.hyvia-027 (1)

Ota yhteyttä

Aten Mökit Oy
Kelosyötteentie 9
93280 Syöte

040 7654 202
aten.mokit@gmail.com

 

Tietosuojaseloste

Puh. 040 7654 202

aten-mokit-logo-taustalla
kelosyote_logo