Kalastaminen

Kalastaminen Syötteellä ja kalastusluvat

Kalastusluvan  Kelosyötteen Kovalammille sekä läheiselle tammukkapurolle voi ostaa netistä www.kalakortti.com sivustolta (hakusana Kovalampi) tai Aten mökeille majoittautuneet asiakkaat Kotakahviolta sen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Syöttiin saattaa tarttua monenlaista saalista: kirjolohta, tammukkaa, siikaa, mateita, haukia ja ahvenia. 

Kalastuslupa Kovalampeen tarvitaan kaikkeen kalastamiseen.  Valtion kalastusluvan saat osoitteesta: Valtion kalastushoitomaksut  

Kovalampi on urheilukalastusvesi, johon kalastuskunta istuttaa kesäisin kirjolohta. Siitä johtuen paikallinen kalastuslupa vaaditaan aina, myös onkimiseen ja pilkkimiseen.

Kovalammin kalastusluvat ja hinnat: Kesä 2022:  15 €/ vrk (kiintiö 3 lohta), 50 €/ viikko (kiintiö 3 lohta/ vrk). Alle 16-vuotiaille -50% alennus. Perhelupa on kaksi kertaa luvan hinta ja sisältää 2 aikuista sekä alle 14-vuotiaat lapset, jotka saavat kalastaa vanhempiensa mukana samaan saaliskiintiöön, joka on kaksinkertainen (6 lohta). Kaudella 2021 ja 2022 pilkkilupaa ei tarvita. Kalastusluvat myydään vain käteisellä.

Hintoihin lisätään kirjoituspalkkio 2 €. 

Kalastusluvat voi ostaa myös netissä osoitteessa www.kalakortti.com, jonka sivu vasemmassa reunassa on palkki, jossa yhdellä rivillä lukee "luvan valinta (haku)" Napsautetaan tätä ja sivulle ilmestyy hakusanakenttä. Hakukenttään kirjoitetaan Kovalampi. Sen jälkeen seurataan vain ohjeita.

Kesäisin Aten mökkien mökkivuokraan sisältyy veneen käyttö-oikeus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

kuvia.hyvia-037
kuvia.hyvia-027 (1)

Ota yhteyttä

Aten Mökit Oy
Kelosyötteentie 9
93280 Syöte

040 7654 202
aten.mokit@gmail.com

 

Tietosuojaseloste

Puh. 040 7654 202

aten-mokit-logo-taustalla
kelosyote_logo