Varausehdot

Mökkien varausehdot

Varaus on sitova, kun ennakkovarausmaksu on maksettu vahvistuskuitissa mainittuun eräpäivään mennessä. Muuten varaus katsotaan peruutetuksi. 

 

Ennakkovarausmaksu on 20 % varauksen hinnasta, ja se on maksettava 7 vrk:n kuluessa varauksen vahvistamisesta. Loppuosa varauksen hinnasta maksetaan eräpäivään mennessä tai 1 kuukausi ennen varauksen alkamista, ellei toisin sovita. Yleensä alle 350 euron laskut lähetetään kuitenkin yhdessä erässä.

 

Niin sovittaessa, voi mökin vuokran maksaa etukäteen useammassa erässä. Tällöin erien suuruus ja eräpäivät sovitaan erikseen.

 

Ellei toisin sovita, on mökki käytössänne tulopäivänä klo 16 alkaen, ja ne on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %. Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

Peruutusehdot

Mikäli asiakas peruu varauksen:

 

  • 34 päivää ennen oleskelun alkamista palautamme ennakkovarausmaksun vähennettynä peruutusmaksun 35 € + toimistokulut  25 €.
  • Myöhemmin kuin 34 päivää mutta viimeistään 21 päivää ennen oleskelun alkamista palautamme ennakkovarausmaksusta 50%, josta vähennetään peruutusmaksu 35 € + toimistokulut 25 €.
  • Myöhemmin kuin 21 päivää pidämme ennakkovarausmaksun kokonaisuudessaan.
  • Mikäli asiakas lähtee pois kesken loman, maksetusta kokonaissummasta ei makseta käyttämättä jäänyttä vuokraosuutta takaisin.

Ota yhteyttä

Aten Mökit Oy
Kelosyötteentie 9
93280 Syöte

040 7454 202
aten.mokit@gmail.com

Puh. 040 7654 202

aten-mokit-logo-taustalla
kelosyote_logo