Varausehdot

Mökkien varausehdot

Seuraavat varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

 

Varaus on sitova, kun ennakkovarausmaksu on maksettu vahvistuskuitissa mainittuun eräpäivään mennessä. Muuten varaus voidaan katsoa peruutetuksi. 

Ennakkovarausmaksu on 30 % varauksen hinnasta, ja se on maksettava 7 vrk:n kuluessa varauksen vahvistamisesta. Loppuosa varauksen hinnasta maksetaan eräpäivään mennessä tai 1 kuukausi ennen varauksen alkamista, ellei toisin sovita. Yleensä alle 350 euron laskut lähetetään kuitenkin yhdessä erässä.

Niin sovittaessa, voi mökin vuokran maksaa etukäteen useammassa erässä. Tällöin erien suuruus ja eräpäivät sovitaan erikseen.

Ellei toisin sovita, on mökki käytössänne tulopäivänä klo 16 alkaen, ja ne on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %. Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

Peruutusehdot

Mikäli asiakas peruu varauksen: 

  • Asiakkaalla on yleensä aina ensisijaisesti mahdollisuus siirtää lomaa.
  • Aikaisemmin kuin 34 päivää ennen oleskelun alkamista palautamme ennakkovarausmaksun vähennettynä peruutusmaksun 35 € + toimistokulut  25 €.
  • Myöhemmin kuin 34 päivää mutta viimeistään 21 päivää ennen oleskelun alkamista palautamme ennakkovarausmaksusta 50%, josta vähennetään peruutusmaksu 35 € + toimistokulut 25 €.
  • Myöhemmin kuin 21 päivää, mutta viimeistään 14 vrk ennen oleskelun alkamista, pidätämme ennakkovarausmaksun kokonaisuudessaan + 35 euron peruutusmaksun + toimistokulut 25 euroa.
  • Myöhemmin kuin 14 päivää ennen varauksen pidätämme maksetusta kokonaissummasta 50% + 35 euron peruutusmaksun + 25 euron toimistomaksun
  • Mikäli asiakas lähtee pois kesken loman, maksetusta kokonaissummasta ei makseta käyttämättä jäänyttä vuokraosuutta takaisin.
  • Mikäli varaus peruutetaan ennen vuokrauksen alkamista, mutta varauksen teon jälkeen sattuneen äkillisen tapaturman, sairauden tai kuolemantapauksen johdosta, joka on sattunut asiakkaalle tai hänen lähiomaiselleen, on asiakkaalla oikeus saada vuokrasta maksettu hinta takaisin vähennettynä peruutusmaksu 35 € sekä toimistokulut 25 €. Kyseisissä tapauksissa korvausta maksetusta palvelusta voi hakea mahdollisen matkavakuutuksen kautta. Tapahtumasta on ilmoitettava vuokranantajalle välittömästi ja esitettävä hyväksyttävä selvitys esim. lääkärintodistus. Mikäli peruutus tapahtuu majoituskohteeseen saapumisen jälkeen tai vuokrauksen jo alettua, ei varauksen hintaa palauteta.

PERUUTUKSET KORONAN TAKIA

Lähtökohtaisesti noudatetaan kaikissa varauksissa varaus- ja peruutuehtojamme.

Jos viranomaiset asettavat virallisen toiminta- tai matkustuskiellon, joka estää majoittumisen kohteessamme, voimme siirtää varauksesi toiseen ajankohtaan. Ko.  tapauksessa voi varauksen myös perua toiminta- tai matkustuskiellon ajalta kuluitta.

Jos olet altistunut koronalle ja sinut on määrätty viranomaisten taholta karanteeniin etkä tämän takia voi käyttää majoitusvaraustasi, voimme siirtää varauksesi toiseen ajankohtaan. Tällöin varauksen voi myös perua lääkärin-, hoitajan tai muun viranomaisen todistuksella vähennettynä peruutuskuluilla 60 €

Mikäli epäilet saaneesi koronainfektion: ota yhteyttä virka-aikana Pudasjärven terveyskeskukseen p.  08 5875 6600

ja virka-ajan ulkopuolella Oulun seudun yhteispäivystykseen p. 08 315 2655 

ATEN MÖKIT OY:N OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli asiakas ei hoida maksujaan eräpäivään mennessä, on Aten mökeillä oikeus perua varaus. Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), esim. tulipalo, vesivahinko yms. on Aten mökeillä oikeus perua varaus. Tällöin vastuu rajoittuu vain asiakkaan maksamaan summaan ja sen palauttamiseen, eikä velvoitetta korvaavan kohteen tarjoamiseen ole.

 

VAHINGONKORVAUKSET

 

Aten mökit Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota Aten mökit Oy ei olisi voinut estää. Aten mökit Oy:n on ilmoitettava asiakkaalle esteestä viipymättä ja pyrittävä toimimaan niin, että asiakkaan kärsimä vahinko jää mahdollisimman pieneksi.

Aten mökit ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvia kuluja tai haittaa luonnonolosuhteista, epidemioista, myyristä tai muista eläimistä, hyönteisistä, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla tai katkoksista vesi-, sähkö- tai tv-verkossa.

Ota yhteyttä

Aten Mökit Oy
Kelosyötteentie 9
93280 Syöte

040 7654 202
aten.mokit@gmail.com

Puh. 040 7654 202

aten-mokit-logo-taustalla
kelosyote_logo